Undersænkere / forsænker til metal

Med disse højkapacitets-under forsænkere slibes spånkanalerne i fuldt hærdet materiale ved hjælp af en CBN-slibeprocess. CBN (kubisk krystallisk bornitrid) er meget hårdere end almindelige slibematerialer som siliciumkarbid eller korund. På grund af en større hårdhed i spidsforsænkerne opstår der under slibeprocessen en glat gennemskæring af materialestrukturen, hvorved skærene bliver mere målfaste og skarpere.

 

Undersænkerne / forsænkere til metal er gratfri og skarpe skær: Ideel til grat- og ruflefri forsænkning.

 

Underforsænker er velegnet til stål, støbejern, ikke jernholdige metaller og letmetal. Bedste resultat opnås ved lav skærehastighed.

Underforsænkere er det ideelle værktøj til alle forsænkningsopgaver inden for elektronikindustrien, VVS-sektoren, fly- og bilindustrien, maskinmontering, produktion af kontaktskabe, stålrørskonstruktioner, møbel- og træindustrien.

Dette robuste spidsforsænkerværktøj er velegnet til industrimaterialer som f.eks. ikke jernholdige metaller, plader af specialstål, termo- og duroplast, samt alle gængse stålplader. Underforsænkeren / forsænker til metal efter DIN 335 er især velegnet til forsænkninger ifølge form A og B for god udførelse efter DIN 74.