Handelsbetingelser

(Smedebutikken.dk)

 

Produktinformation:

På smedebutikken.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til smedebutikken.dk via salg@smedebutikken.dk

 

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende. køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Smedebutikken.dk accepterer ordren. Alle priser er DKK vist ekskl. moms (vises inkl. moms i parantes).

 

Fragt:

Vi leverer ikke til Norge. Levering inden for EU (uden for Danmark) mod forudgående aftale. 

Fragtpriser i DK fra kr. 75 inkl. moms v. køb under kr. 2000 (over kr. 2000 leverer vi fragtfrit, på varer købt på webshoppen)

Alle fragtpriser inkluderer levering til Jylland og brofaste øer i Danmark. Ønskes levering andetsteds så kontakt os for et tilbud.

Ønsker du at afhente på vores adresse, indtaster du blot dine oplysninger, vælger 'afhentning i Hadsten' under 'Fragt' og dernæst vælger betalingsmetode - du vil modtage en mail når ordren er klar til afhentning (ikke ordrebekræftelsen).

 

Bestilling:

Præsentation af varer sammen med en pris på smedebutikken.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra Smedebutikken.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Smedebutikken.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem køber og smedebutikken.dk er først indgået, når Smedebutikken.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

 

Betaling / fortrolighedspolitik:

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra smedebutikken.dk.Vi sælger, distribuerer eller lejer ikke dine personlige oplysninger til tredjepart

 

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

 

Reklamation:

Reklamation skal ske inden for rimelig tid efter varens modtagelse og køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen.

 

Fortrydelsesret

Meddeler køber Smedebutikken.dk, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler Smedebutikken.dk det modtagne beløb.

 

Ved returnering bedes du bruge en pakke distributør med tracking (dette sker for egen regning). Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Hvis der er valgt levering til en pakkeshop og varen ikke afhentes og dermed sendes retur til smedebutikken.dk, bliver der opkrævet et returneringsgebyr.

Smedebutikken.dk betaler de modtagne beløb, når den returnerede varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand. 

 

Hjemmesiden www.smedebutikken.dk drives af firmaet:

Hadsten Smede og Maskinværksted A/S  

CVR nr: 73195217

Telefon: 86983534 / 60905050

Adresse: Over Hadstenvej 29, 8370 Hadsten

E-mail: salg@smedebutikken.dk / kontor@hadstensmede.dk