Plantekasser

Plantekasser og rundbede i forskellige størrelser i ståltypen cortenstål, som kendes for sin pæne og jævne rustne overflade. I vores produktgrupper finder du flere typer uden bund, uden ben og uden hjul. Disse plantekasser og rundbede i cortenstål er lavet til at stå som en form for ramme direkte på underlaget. Skulle du ønske en anden størrelse plantekasse eller rundbed, en udgave med hjul eller måske ben på din plantekasse i cortenstål, selvfølgelig også på rundbedet. Så ringer eller skriver du blot til os med din forespørgsel, så guider vi dig til det rigtige valg og finder selvfølgelig hurtigt en pris på din helt nye plantekasse eller rundbed i cortenstål. 

På vores værksted i Hadsten har vi mange pladestørrelser hjemme. Skulle du ønske en anden godstykkelse eksempelvis 5, 8 eller 10 mm cortenstål, kan vi også klare det. Måske er du til en endnu kraftigere plade i cortenstål. Uanset hvad så tag kontakt til os på din foretrukne måde, så hjælper vi dig gerne videre.

Vil du se hvordan cortenstål ser ud på andet end billeder, så har vi altid produkter til at stå i vores udstilling i Hadsten. Kig forbi så tager vi en snak om dit projekt i cortenstål. Så kan din have også komme til at ligne dem fra bladene. 
- Pga. Covid 19 epidimien er dette pt. ikke muligt. 

 Brug for en anden størrelse plantekasse? Kontakt Ole: ole@hadstensmede.dk    Ole